Om os

Kort om Billigebolde.dk
Billigebolde.dk er Danmarks førende online forhandler af fjerbolde. Vi har stor fokus på at tilbyde badmintonbolde af høj kvalitet og til yderst attraktive priser. Alle vores fjerbolde er udviklet til at dække behovet hos badmintonspilleren på hobbyniveauet. Billigebolde.dk stræber efter at forblive Danmarks foretrukne online forhandler, hvor service og kvalitet er i top.

Vi har stor fokus på at yde den bedste service overfor vores kunder. Derfor har vores kunder altid mulighed for at kontakte os på vores online chat (Zopim), hvis de har spørgsmål. Levering af fjerbolde sker indenfor 2-3 hverdage.

Specialister i fjerbolde:
Gennem mange års erfaring med salg af fjerbolde, har vi direkte kontakt med vores leverandører i Kina, hvilket giver os muligheden for at sælge bolde til Danmark Bedste priser, da der ikke er et mellemled som skal tjene på badmintonboldene. Alle vores fjerbolde er kvalitetstestet af øvede badmintonspillere. På denne måde sikre vi en høj og ensartet kvalitet på alle vores fjerbolde. Så du behøver ikke tøve med at købe vores fjerbold

Er du træt af at bruge alt for mange penge på dyre bolde eller at spille med gamle og ødelagte bolde, så er du kommet til den rette shop. Vi har fokus på at sælge Danmarks billigste bolde i en kvalitet som er testet af erfarne badmintonspillere. Vi har udvalgt et specifikt sortiment af bolde, så du ikke skal blive forvirret over et for stort udvalg af bolde, som du måske kender fra de fysiske butikker. Vi har gjort det så nemt som muligt for dig, så du ikke skal rende byen rundt for at finde bolde til ugens træning. På billigebolde.dk giver vi rabat efter hvor mange badmintonrør du ønsker at bestille. På denne måde er der både tid og penge at spare!

Spar penge hvor der kan spares!
Indkøb af bolde bliver hurtigt en rutinekøb, da fjerbolde er et produkt som bliver skiftet ud op til flere gange under en træning. Mange køber bolde fra kendte brand og betaler derved ofte for meget for nogle bolde, hvor prisen er bundet i brandet. På denne måde er der ofte store summer at spare, hvis man kan gå på kompromis og købe bolde af et ikke så kendt brand.

Vinkelvej 21
5290 Marslev
Danmark
CVR: 36465980

Prime Trade ApS står bag en række webshops i Danmark. De driver blandt andet også tjenerskjorter.dk, hvor en hvid skjorte til danmarks bedste pris blandt andet bliver solgt. Tjenerskjorter.dk har mange faste kunder som eventbureau resturanter og mange andre virksomheder som bruger hvide skjorter som arbejdsbeklædning. 

 

 

Trustpilot

© 2024 Billigebolde.dk. M. P. Allerups Vej 47b - 5220 Odense SØ - Tlf 71 99 38 80 - kontakt@billigebolde.dk - CVR 36465980 - Alle priser er i DKK.